Milujete rychlé stroje, ale na klasickou motorku jste neposbírali odvahu? Chtěli byste si vyzkoušet brázdění silnic na dvou kolech? Pak vás nabídka webu Kentoya.cz zaručeně zaujme. A na co se zde můžete těšit? Zejména na moderní značkové stroje, díky kterým se stane každá cesta nezapomenutelným zážitkem. Aktuálně si vám dovolujeme představit novou kolekci skútrů pro rok 2013. Pohodlně se usaďte, naše krasojízda právě začíná.

2Nové modely skútrů pro rok 2013

Exkluzivní a především nepřehlédnutelnou novinkou je skútr Imad, který vás vrátí o pár let zpátky v čase. Jedinečné vzezření i specifické vlastnosti uchvátí všechny, kteří se vyžívají v nostalgických vzpomínkách. Na skútru si užijete samostatnou jízdu i výlet ve dvou. Stylová zeleno-bílá kombinace je zárukou nepřehlédnutelnosti. Imad můžeme zařadit mezi skútry 125 ccm.

Dalším fešákem je skútr Fever s objemem 125 ccm. Jeho luxusní červeno-černé provedení doplněné o LED diody vás nenechá na pochybách. Nadčasová výbava v kombinaci s jedinečnými vlastnostmi dělá z tohoto stroje absolutní jedničku. Kdo by mu jenom mohl odolat?

Přečtěte si:   Návod jak přestat kouřit

Další novinkou roku 2013 je skútr Viron, který si vás získá svým jedinečným sportovním designem. Jeho vlastnosti můžete objevovat buďto samostatně nebo společně s partnerem, či partnerkou. Speciální bezpečností prvky zajišťují pohodlnou a komfortní jízdu.

Posledním strojem je skútr C5 v bílo-černém provedení. Tato elegantní kombinace ve vás vyvolá touhou po tom mít ho! Jedinečný skútr, u kterého byl kladen důraz na každý detail, můžete stejně jako všechny ostatní novinky roku 2013 zakoupit prostřednictvím e-shopu Kentoya.cz.

Aby byla naše nabídka kompletní

Kromě těchto a celé spousty dalších skútrů u nás naleznete také moderní elektrokola, se kterými vás už nemusí žádný – byť i sebevětší kopec vyděsit. K prodeji nabízíme zbrusu nové stroje, ale také stroje starší, které naleznete v sekci skútry – bazar. S každým strojem z naší nabídky zažijete nevšední zážitky!

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *