Dovolená v Řecku
Dovolená v Řecku vám zaručí krásné chvilky
Yolanda / Pixabay

Plánujete dovolenou v Řecku? Ano, není nutné váhat, protože jde o stále populárnější destinaci, kam se každoročně vypravují mnozí turisté nejen z našich končin. Krásné chvilky na dovolené vám nejprve musí zajistit milí lidé kolem vás a následně pohodlné ubytování a krásné prostředí.

Dovolená Řecko se postará o nádherné koupání v moři, zajímavé výlety, nejrůznější vodní aktivity, pestrý noční život a lákavé relaxační akce.

Řecko je v pohodě. A vy?

Buďte také v pohodě. Proč ne zrovna v Řecku? Last minute Řecko se pravidelně aktualizuje a třeba zrovna nyní si můžete vybrat pěknou dovolenou za akční slevy. Vydejte se na Olympskou riviéru, na Rhodos, Korfu, Zakyntos a mnohá jiná místa. Přestaňte spěchat a sledujte mořské pobřeží, starověké památky, přírodní krásy země nebo jen tak ležte na pláži a koukejte na azurové nebe.

Ochutnejte řeckou kuchyni, vystoupejte na bájný Olymp, obdivujte rozkvetlý ostrov Kefalonia nebo se vypravte na místo zamilovaných Santorini. Všechny výlety vás nadchnou a vy se posléze vrátíte do hotelu, apartmánu nebo kempu.

Hodně krásné Chalkidiki

Na severovýchodním poloostrově Řecka lze prozkoumat velice krásné Chalkidiki s čistým mořem, okouzlující přírodou a romantickými oblázkovými a písečnými zálivy. Oblíbené letovisko nabízí úchvatná místa ke koupání v moři, ale také zajímavé turistické cíle. Můžete se vydat na horskou túru, na golfový turnaj, na procházku po dlouhé pláži, na tenis, volejbal i na projížďku na koních.

Přečtěte si:   Sedačky na kolo udělají cyklistu již z vašeho batolete

Poznávací zájezdy na Chalkidiki vám pomohou objevit antická naleziště Olynthos a Potidaea, kde spatříte pozůstatky širokých ulic a půdorysy domů s mozaikovými podlahami. Posvátný výběžek poloostrova Athos je mnišskou republikou. Ouranopolis je městem, kde naleznete vstup na svatou horu. Zajímavá je Prosphorion – 700 let stará věž, která připomíná maják u mořského břehu.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *