ID-10044620Online hry neztrácí na oblibě, proto se není třeba divit, když se objeví nějaký nový web, dávající možnost si zahrát nejrůznější hry online. V každém věku se snadno přenesete do nejrůznějších hravých úkolů a po splnění zjistíte, že vás to jednoduše baví. Je pochopitelné, že hraní online je velice pestré – v nabídce najdete různé logické, farmářské, sportovní, srandovní, postřehové, oddechové, bojové, karetní a mnohé jiné druhy her.

S každou hrou se vám otevírá jiný svět – složitější nebo snadnější, to záleží na vybraném druhu a na co si zrovna troufnete, nebo na jaký druh hry máte chuť. Herní weby ve většině případů nevyžadují žádné placení a poskytují hry zdarma. Nic vás tedy neomezuje ve vybrané zábavě kdykoliv a odkudkoliv s internetovým připojením.

Díky hře Stick War 2 se dostanete do světa temného středověku a nevyhnete se válce dvou znepřátelených národů. Se svým vojenskými jednotkami se postavíte proti nepřátelům a pokusíte se je porazit.

Jinou záležitostí je logická hra One and One Story, kde bude vaším cílem setkání se spřízněnou duší. Pochopitelně se setkání neuskuteční jenom tak lehce, nejprve budete muset úspěšně absolvovat mnoho zapeklitých překážek.

Přečtěte si:   Přírodní barvy na vajíčka

K natrénování parkování se pusťte do parkovací hry Super Parking World. Auto musíte zaparkovat mezi ostatní drahá vozidla a pochopitelně se nesmí nijak odřít a navíc musíte zvládnout daný časový limit. Romeo je hra skákačka, kde se budete jako Romeo snažit najít svou Julii. Cesta je ovšem poseta různými pastmi. Po cestě nasbíráte body a itemy, které upotřebíte k dokončení scény.

Mezi hry pro dívky se řadí například Day at Farm. Stanete se holčičkou na babiččině farmě, kde si místo nudy budete hrát a užívat si zlobením a vyváděním různých kousků. Babičce se to nebude pochopitelně líbit. Chcete další zábavu pro malé holky? Co třeba Ice cream cone fun? Jedná se o hru, kde budete tvořit zmrzliny pomocí nejrůznějších přísad. Snadno se postaráte o nejkrásnější zmrzliny podle vašich představ a jedinou nevýhodou hry je, že na ně brzy dostanete chuť.

Hry pro dva si užijí například sourozenci. Vyzkoušejte báječnou hru Racing Toys, kde si zazávodíte s hračkami. Místo závodní dráhy budete mít stůl ve vaší kuchyni a závodní auta nahradí malé hračky. Bude nutné se vyhýbat překážkám.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *