Dishwasher Cup Do The Washing Up  - manfredrichter / Pixabay

Jestliže působíte v gastroprovozu, pak si jistě velmi dobře uvědomujete, jak důležité je zefektivnit každou minutu, kterou vaši zaměstnanci tráví v kuchyni. Pokud totiž jejich energii vyplýtváte na podřadných úkolech, nebudou už mít čas na to, aby pořádně plnili ty opravdu důležité.

Také chcete po svém kuchaři, aby na jedničku zvládl přípravu masa i dezertů, ale přitom musí neustále odbíhat k odmývání nádobí anebo se popasovat s tím, že vaše běžná myčka jednoduše nechává spoustu dočišťovacích prací na něm? Změňte to a zjistěte, jak moc fungování vaší kuchyně usnadní profesionální myčka nádobí.

Klasická a profi myčka? Rozdílů najdeme mnoho

Řada začínajících podnikatelů v gastronomii si myslí, že jim bohatě postačí, když si pro začátek kuchyni zařídí běžnou elektronikou z obchodů a teprve později přejdou na profesionální vybavení. Tento krok však rozhodně nedoporučujeme. Běžná myčka nádobí totiž nikdy, není frekventovaná na tak častý provoz, jaký bude vyžadovat právě zázemí vaší gastro kuchyně.

Počítá se u ní se zapnutím nanejvýš jednou denně, ovšem v kuchyni určené lidem je samozřejmě nutné frekvenci značně navýšit. A to se velmi brzy podepíše na její životnosti nebo kvalitě výkonu. Ve výsledku tak vůbec nic neušetříte – ba právě naopak. Peníze vložené do klasického spotřebiče velmi brzy takříkajíc vyletí komínem. To však není jediná odlišnost, kterou musíme vzít v potaz.

Přizpůsobte si funkce na míru

Je třeba vzít také v úvahu vaše další možnosti – například prostorové rozložení vaší kuchyně. Pokud totiž není optimální, budou se vám hodit nejrůznější vychytávky. V případě myček může jít o jejich podstolové, vestavné či kupříkladu průchozí provedení. Záleží jen na vás, jako strategii úspory místa a efektivity práce zvolíte.

Přečtěte si:   Virtuální sídlo firmy: Jaké jsou jeho výhody a proč se vyplatí více než sídlo na adrese vašeho bydliště?

Ve hře jsou i nejrůznější speciální programy. Klasická i vestavná myčka vám totiž umožní přizpůsobit si mycí program přesně tak, jak aktuálně potřebujete. A co je tím přesně myšleno? Třeba to, že délku i intenzitu programu si můžete nastavit tak, aby přesně vyhovovaly vámi nejčastěji používanému nádobí, jiný mycí cyklus totiž potřebuje myčka plná skla a jiná ta, kterou jste právě naplnili hrnci nebo nádobím pro servírování sushi a jiných asijských specialit.

A co z toho tedy plyne? S jednou myčkou si samozřejmě nevystačíte, ale vůbec není potřeba kupovat dva či dokonce více stejných spotřebičů. Snadno si totiž můžete vybrat kupříkladu typ, vhodný přímo na černé nádobí nebo sklo. Většinu nutných prací okolo myčky vám tak profesionálně vybraná gastro myčka maximálně usnadní.

Nákup u specialistů má mnoho výhod

Chcete si pořídit skutečně profesionální vybavení pro gastronomii? Pak jděte ke specialistům na Rational-shop.cz. Mají tu pro vás nachystáno nejenom vše okolo mytí (včetně podstolových a průchozích myček), ale také varné technologie (kam patří konvektomaty nebo stále oblíbenější indukční sporáky), i pomocníky pro chlazení a mražení včetně těch speciálních, určených kupříkladu pro staření masa. Nechybí ani profi gastro příslušenství, profesionální čistící prostředky, servisní díly a samozřejmě i poradenství při výběru tohoto správného spotřebiče.

Zdejším vyškoleným odborníkům jednoduše řeknete, co potřebujete, a oni navrhnou to nejlepší řešení právě pro vaše prostory. Navíc tu nabízejí neustálý přísun novinek a dokonce i slevy, stačí se přihlásit k odběru novinkového newsletteru. Vyzkoušejte, jak snadné to je. K mání jsou především kvalitní spotřebiče od značek Winterhalter a Classeq. A nechat si můžete pomoci instalací a prvním použitím. Více se dozvíte na stránkách Rational-shop.cz.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *