Chcete si dopřát účinnou metodu, která vám pomůže uvolnit stres a unavené tělo? Pak už jste nejspíš někdy přemýšleli nad tím, že byste si dopřáli kouzlo thajské masáže. V čem se však tak významně liší od jakékoliv jiné?

Její staří se pohybuje okolo 2 500 let (ano, přesně tak dlouho je už používána k úlevě od každodenních potíží) a znát ji můžete také jako asistovanou jógu. Nejde totiž o běžnou masáž, na jakou jste nejspíš zvyklí.

Když se řekne thajská masáž

Zapomeňte na nahá, naolejovaná těla, ležící na lůžku. Thajská masáž vás uloží na podlahu a ponechá vám volné oblečení. Právě to jí umožňuje použít pestrou paletu technik, jež se během let zdokonalovaly, aby nakonec vyzrály do své současné podoby. Zkušený masér používá řadu technik. Obvykle tiskne vybrané body těla, a to všemi svými údy – například loktem, palcem na ruce, kolenem, ploskou chodidla apod.

Kombinace jednotlivých strečinkových a tlakových technik pak dodává vašemu unavenému tělu onu kýženou relaxaci a úlevu. Napjaté svaly jsou uvolněny a vy se poté cítíte mnohem lehčeji a příjemněji. Ano, přesně to vám dopřejí ty pravé thajské masáže Praha.

Přečtěte si:   Proč si vybrat finskou saunu pro vaši zahradu

Jaké výhody tato technika má?

Jen opravdu malé procento lidí si zcela uvědomuje široké spektrum působení thajské masáže. Pomáhá totiž zklidnit tělo a dosáhnout tak plné harmonie naší fyzické i duševní stránky. Takže i když se o thajské masáži můžete nejčastěji dočíst ve spojení s úlevou od chronických bolestí zad či třeba hlavy, stejnou měrou pomáhá i při léčbě deprese nebo duševních chorob.

Musíte však vsadit na original Thai Massage, provozované rodilými experty. Jedině oni vám totiž mohou dopřát obrovskou intenzitu úlevy a správné používání jógových póz v průběhu masáže. A kde takové najít? Pokud bydlíte v Praze, pak doporučujeme Lannak.cz. Stačí se jen objednat on-line a užívat si všech výhod, které vám tato technika nabízí.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *