Home Office At Home Work Homework  - Bellahu123 / Pixabay

Nejlepší dárky a reklamní pozornosti jsou vždy ty maximálně praktické. Takže plánujete-li novoroční překvapí pro své partnery anebo zaměstnance, určitě vsaďte na stylové diáře a kalendáře.

Dobře provedený reklamní kalendář na zakázku totiž vůbec není drahý a přitom může vypadat překvapivě dobře. Navíc jde o vskutku nepostradatelný doplněk pro jakékoliv plánování. A nezáleží na tom, zda se jedná o pracovní schůzku či volnočasové aktivity.

Nechte si vytvořit diář přesně podle sebe

Ne vždy však diáře a kalendáře v obchodech nabízejí to, co byste od nich chtěli. Přizpůsobte je svým představám a dovolte jim, aby vaši firmu reprezentovaly přesně tak, jak potřebujete. A to u profesionálů, kteří se tímto oborem zabývají už radu let. Společnost Helma365 vám nabídne nejenom bohaté skladové zásoby, ale také nápaditost, kreativitu a rychlou výrobu i doručení.

V případě diářů si také můžete přizpůsobit celou řadu proměnných a vyrobit si tak vhodný produkt přímo na míru. K dispozici je:

  • volba designu a letopočtu,
  • vložení volných listů či bloku,
  • potisk předsádky,
  • stylové doplňky – záložka, zavírací gumička, poutko apod.
Přečtěte si:   Aby začal další rok správně, vstupte do něj s těmi správnými pomocníky

A stejné možnosti nabízejí i šikovně řešené reklamní kalendáře.

Přijďte si pro slevu 20 %

Jste-li firemním zákazníkem, pak se můžete těšit na okamžitou slevu 20 %, jednotliví kupující pak jistě ocení dopravu zdarma už od 365 Kč výše nákupu. Zvolit můžete třeba zakázkový tisk kalendáře, ale i prestižní prezentaci své firemní filosofie jednoduše tím, že si necháte umístit logo na charitativní kalendář. Svěřujete se přitom odborníkům, kteří mají ve svém oboru již 20 let praxe a každoročně pošlou na trh více než 6 milionů kusů.

Nebojte se tedy být originální a nároční. Zjistěte více na webových stránkách www.helma365.eu. Zařadíte se tak po bok takovým spokojeným zákazníkům jako je Billa, České dráhy, Komerční banka nebo třeba Dermacol.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *