Toužíte po té pravé romantice, ale už dávno se necítíte na ubytování pod stanem? Nechce se vám jezdit za exotikou, ale přesto byste si i v našich luzích a hájích rádi našli jedinečné místo pro svou ideální celoroční relaxaci?

Opečte si špekáčky klidně pod širým nebem, ovšem s pohodlným zázemím v podobě komfortně zařízených čtyřlůžkových chatek v areálu Elite u Máchova jezera. Není to jen tak ledajaké ubytování Máchovo jezero. Nabídne vám víc – zejména spoustu relaxačního i sportovního vyžití.

Relax za rozumnou cenu

Plavba parníkem, minigolf, trampolíny a hřiště pro děti, volejbal, loďky, šlapadla… Co říkáte? Vybrali byste si? A k tomu samozřejmě osvěžující koupání a možnost jen tak se povalovat na pláži, když budete chtít.

Že máte raději aktivní odpočinek? Pak vyrazte prozkoumat krásy v okolí Máchova jezera a vybavenou chatku si nechte pouze jako komfortní a útulné zázemí, do kterého se po celodenním treku rádi vrátíte. Čekat tu na vás bude i chutná večeře, pokud si zaplatíte plnou penzi nebo polopenzi a samozřejmě i několik ohnišť na opékání buřtů a s možností zapůjčení grilu.

Odpočiňte si ve stínu borovic a naberte sílu na další rok

Máchovo jezero ubytovaní v kempu Elite vám nabídne komfortní podmínky pro libovolně dlouhou dovolenou. Na dosah toho máte opravdu hodně – hrad Housku, libereckou zoologickou zahradu nebo moderně vybavený aquapark Babylon. A prakticky každý víkend se tu v létě pořádá nějaký festival či jiná kulturní akce. S rezervací chatky se proto vyplatí neváhat, protože ty nejlepší termíny bývají rychle obsazené.

Chatová osada Elite je vaší jistotou pro velkou rodinou dovolenou i společné trávení volného času s bandou přátel. Nezáleží, jak odlišné preference ve vaší partě máte, tady se najde něco opravdu pro každého – od plnohodnotné relaxace až po skutečně sportovní výlet se vším všudy.

Dovolená se vším všudy? Zkuste Máchovo jezero
Dovolená se vším všudy? Zkuste Máchovo jezero
Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *