Výběr svatebního oblečení pro ženicha je ve většině případů druhořadou záležitostí. To však ale ženichovi neubírá na jeho důležitosti a je tak třeba dbá na to, aby byl jeho celkový vzhled sladěný právě s tím nevěstiným. Ženich by se měl od ostatních mužů na svatbě odlišit, a to právě doplňky které z něj vytvoří lva salónů.

Kravata či motýlek?

Ať už se rozhodnete pro klasiku v podobě kravaty nebo se rozhodnete ozdobit svou košili puntíkatým motýlkem, určitě oslníte. Avšak barva by neměla být moc vyzývavá či barevná – to, aby neodváděla pozornost od ženichovi tváře. Mezi nejoblíbenější barvy motýlků a kravat tak patří především šedá, stříbrná nebo také béžová.
Náš tip: Inspirujte se širokou nabídkou klasických i originálních motýlků v e-shopu Trendhim. Věděli jste třeba, že dnes můžete zakoupit třeba i motýlky dřevěné?

Detail v podobě manžetových knoflíčků

Manžetové knoflíčky jsou skvělým příkladem toho, jak malý detail dokáže ozvláštnit finální look. Troufnete si na manžetové knoflíčky z pravého zlata? Nebo se spokojíte s těmi vyrobenými ze stříbra či slitiny či oceli. Nejrozšířenějším a nejoblíbenějším typem knoflíčků jsou pak ty zaklepávací, které jsou jednoduché na aplikaci a zvládne ji téměř každý.

Přečtěte si:   Aby byly vlasy korunkou vaší krásy
Kravata či motýlek?
Kravata či motýlek?

Správný pásek

Pásek je nepochybně důležitou součástí každého páru vašich kalhot a jinak by tomu nemělo být ani ve váš svatební den. V Trendhim jsem jednoznačně za klasiku v podobě černého či hnědého opasku, který by měl být samozřejmě sladěný s barvou vašich bot. S ohledem na boty y jste také měli vybírat i výsledný vzhled kůže – matný nebo lesklý? Vše záleží na vás.

Internetový obchod, kde zakoupíte boty na podpatku.

Třešnička na dortu: jehlice do saka

Jak určitě víte, každý oblek má dvě klopy a jen do jedné z nich patří právě jehlice. Pokud hádáte že jde o pravou klopu, hádáte správně. Účelem jehlice je potom vypadat krásně a upoutat pozornost – v případě ženicha také může sloužit jako poznávací znamení či symbol. V Trendhim nabízíme všechny druhy jehlic do saka a najdete u nás nejen ty s květinou, ale také ty s odznaky či mašličkami.

Autor:

Trendhim
Instagram

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *