Kettlebell Crossfit Training Gym  - Jangnyg / Pixabay

Léto se pomalu blíží a s ním i plavková sezóna, která je často strašákem velké části žen i mužů. Jen málokdo má totiž takové sebevědomí, aby se dokázal u bazénu vychvalovat se svými kily navíc, které nabral během svátečního maratonu plného sladkostí a nezdravých jídel. Vše se však dá změnit a pokud chcete letos zazářit, je na čase se pustit do práce.

Tentokrát začněte v čas

V první polovině nového roku se vždy můžeme setkat se třemi skupinami lidí, kteří míří do fitness Ostrava. První jsou známý milovníci předsevzetí, kteří se hned v lednu snaží pomocí fitness napravit roky špatného stravování. Do druhé skupiny patří lidé, kteří buď již cvičí, nebo ho alespoň berou vážně a chtějí si nechat poradit.

Tou třetí jsou pak jedinci, kteří čekají, že fitness centrum je kouzelné místo, kam vejdete a do měsíce máte tělo vytesané jako od antického sochaře. Bohužel i když by si to většina z nás přála, fitness centrum Ostrava a ani jiné zařízení takto nefunguje. Na svých přebytečných kilech jste pravděpodobně pracovali pořádně dlouho, takže nemůžete počítat s tím, že po pár dřepech jen tak zmizí.

Přečtěte si:   Libeček, aneb rostlina s přezdívkou „maggi“

Shoďte přebytečná kila s H.E.A.T programem

Pokud si nevíte rady s tím, jak na rychlé hubnutí, zkuste navštívit HEAT Ostrava. Jedná se o program, který funguje jako skvělé kardio, díky kterému pořádně nakopnete svůj metabolismus, uvolníte lymfatický systém a konečně začnete spalovat tuky.

Trénink má vždy podobu skupinového cvičení ve fitness Ostrava Vítkovice, které trvá přibližně 50 minut. Celá aktivita spočívá v chůzi na mechanickém běžícím pásu, kdy si sami regulujete jakou rychlostí půjdete. K ruce však budete mít vždy zkušeného lektora, který pro vás bude vaší oporou a motivátorem zároveň.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *