Ať už vybíráte vánoční dárek pro přítele, patnáctiletého puberťáka, mladého studenta či pána, který už má třicítku za sebou, vždy myslete na to, že se v něm skrývá kus hravosti. Muži a chlapci zkrátka mají rádi vychytávky, hračičky a nové technologie, které jim zase o něco více zpříjemní a zjednoduší žití.

Pokud chcete, aby dárek pro manžela, syna, přítele či kamaráda, opravdu potěšil, s měkkými dárky jen tak neuspějete. Zato kus nějaké moderní technologie, kterou ještě doma nemá, ta mu Štědrý večer výrazně zpříjemní. Prozkoumejte tak nenápadně jeho pokoj, kancelář nebo auto, zjistěte, co mu chybí a inspirujte se, co by ho tak mohlo potěšit.

Bezdrátová herní myš

Dárek pro muže z oblasti počítačových her je vždy trefou do černého. Sedne si rád k počítači k nějaké hře? Ať už je to střílečka, strategie, nebo závodní hry, motající se kabely po stole nejsou nikdy příjemné. S bezdrátovou myší už od chlapa neuslyšíte stížnosti, že mu nestačí kabel, nebo že se mu připletl do klávesnice.

Díky ergonomickému designu mu myš skvěle padne do ruky a jednoduchý elegantní vzhled zase doplní design jeho počítače. Možná už jste někdy zaslechli, že pravému hráči do ruky patří jen a pouze drátová myš.

S touto bezdrátovou myší se ale není třeba nějakých zpožděných či sekavých reakcí obávat. Funguje až do vzdálenosti 10 metrů od počítače a díky senzoru, který je ošetřený proti usazování nečistot bude signál vždy spolehlivý. Přepínat si lze také mezi jednotlivými stupni citlivosti (DPI).

Přečtěte si:   Co sledovat při výběru bojleru a v čem se liší od průtokového ohřívače

Bezdrátový adaptér

Dráty a kabely už zkrátka nefrčí. Možná, že to znáte z vlastní zkušenosti, hledat neustále nabíječku na telefon, to je běžným koloritem mnoha domácností. Jednou si totiž mobil nabíjíte u postele, jindy si nabíječku vezmete do kuchyně nebo obýváku.

Na bezdrátový adaptér však stačí telefon jen položit a on se sám začne nabíjet. Adaptér je tak chytrý, že sám pozná, kdy je telefon plně nabitý. V takovém případě sníží výkon na minimum a zabrání plýtvání energií.

Jediné, co potřebujete k tomu, aby telefon šel pomocí elektrické indukce nabíjet, je podpora Qi nabíjení. Že nevíte, jestli ji telefon vašeho potenciálního obdarovaného má? Stačí se podívat na jakoukoliv jeho specifikaci na stránkách výrobce či prodejce a snadno jeho kompatibilitu odhalíte.

Autokamera

Pokud je váš milý či kdokoliv jiný, koho se chystáte obdarovat, častým řidičem, autokameru, která zaznamená jakoukoliv případnou nehodu, jistě ocení. Autokamera umí nepřetržitě snímat dění v úhlu až 170 °. Záznam se ukládá na 32 Gb velkou microSD kartu. V případě, že dojde ke kolizi či situaci, kterou kamera sama vyhodnotí jako rizikovou, natvrdo ji uloží a žádný budoucí záznam ji tak nepřepíše.

Autokamera patří mezi ty vánoční dárky pro muže, které jsou velmi praktické. Dokáže nahrávat jak ve dne, tak v noci. Automaticky detekuje pohyb, sama se tak zapíná. A to i v případě, kdy se cokoliv či kdokoliv začne pohybovat kolem stojícího auta. Už tak bude jasné, kdo může za ten nově odřený lak na dveřích.

Více inspirace najdete na stránkách inComputer.cz.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *