Essential Oils Spa Aromatherapy  - BrandeePember / Pixabay

Máte rádi výběr z pestrého menu a myslíte si, že v erotice by to mělo být zrovna tak? Vyzkoušejte rozmanité masáže s vrcholovým podtextem. Mají více, než jednu podobu.  A jak vypadají ty nejčastější?

Zatímco běžné erotické masáže se inspirují Kámasútrou, ty propracovanější vsází na tantru a intimnější zase na jedinečné japonské techniky.  A jaký je mezi nimi rozdíl?

Cílové zaměření vás uspokojí

Kvalitní masáž penisu Praha  by měla trvat alespoň 45 minut. Ve hře totiž není jen váš pohlavní úd, ale také ta správná atmosféra. Tu navodí příjemné prostředí i svůdné doteky spoře oděné nebo dokonce úplně nahé masérky. K vyvrcholení může dojít i vícekrát a nezbytnou součástí je i závěrečné mazlení, jež vám umožní si dozvuky těch jedinečných okamžiků náležité vychutnat.

S nádechem indické exotiky

O něco dál zacházejí erotické masáže Praha, zaměřené na indickou tantru. K sexuální stimulaci přidávají i techniku správného dechu a dráždění mnoha zajímavými rekvizitami – od hebké kožešiny až po lechtivá peříčka.

Přečtěte si:   S jarním úklidem ložnice vám pomohou doktoři

Japonská nuru aneb tělo na tělo

A poslední oblíbená Praha masáž penisu  na to jde doslova celým tělem. Masérka si při této technice pomáhá extrémně kluzkým gelem, který jí dovolí klouzat po vašem těle všemi částmi – od rukou, přes prsa až po hýždě. Jde o perfektní kombinaci propracovaných technik a přesných pohybů. Ne nadarmo byla v Japonsku tato masáž vyhrazena výhradně mužům.

Co nedělat při erotické masáži

Ve hře je vždy výhradně ruční práce. Nikdy nežádejte styk, orální sex ani nic podobného. Masérky se mohou urazit a odejít. Ale jako prkno také ležet nemusíte, letmé dotyky jsou povoleny. I ty mohou podtrhnout jedinečnou intimitu celého aktu. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži a objednejte se na Angelsmasaze.cz. Vyberte si z 15 nekrásnějších masérek v Praze, zvolte si vhodný termín a už se jen těšte na dokonalý relax a uvolnění.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *