Už se vám také někdy stalo, že se na vás vypekli všichni kamarádi a vám hrozilo, že zůstanete trčet na letišti hluboko uprostřed noci? Mně ano. Poprvé to vyřešila jedna noc v drahém hotelu, podruhé už jsem však byl chytřejší.

Kamarád mi ale dobře poradil. Jeho tajným trikem je autopůjčovna na Letišti Praha Easy Rent. Všechno tu umí na počkání a zaplatíte i kartou. A právě proto vznikla tahle recenze – zajímá vás, jak jsem dopadl?

Proč právě tahle autopůjčovna?

Osobní doporučení kamaráda je jedna věc, ovšem recenze spokojených zákazníků druhá a právě těch má Easy Rent dostatek. Především ji najdete hned u východu z Terminálu 1. Nikam tedy nemusíte, jen přijdete a za chvíli odjíždíte.

Že přeháním? Vůbec ne, všechny dokumenty už mají připravené předem a na ty, které si přece jenom pár minut vyžádají, si počkáte pěkně v teple a s kávou zdarma. A kdybyste po letišti bloudili, stejně jako já, zapamatujte si, že také sdílí svou polohu na Google Maps.

Odvoz pro větší skupinu? Žádný problém

Nestačí vám obyčejné osobní auto? Nevadí, Easy Rent funguje také jako půjčovna dodávek, které pojmou veškerou bagáž i osazenstvo letu. V nabídce najdete i osmimístné dodávky nebo půjčení SUV, stačí sáhnout po tom správném modelu. A až to uděláte, stačí zaplatit (hotově nebo kartou), podepsat připravené dokumenty a odjet.

Nejčastější požadavek? Budete se divit

Ovšem zdaleka nejpoptávanějším modelem je Mini Cooper, určený pro malé rodiny nebo osamělé cestovatele. Mimochodem mezi zákazníky Easy Rent patří i takoví velikáni jako Škoda Auto, Amati, VW (resp. jejich business cestující) a pochlubit se mohou i zapůjčením vozu pro generálního tajemníka OSN. Kromě širokého vozového parku za to podle mě vděčí i už zmíněnému osobnímu přístupu a rychlému vyřízení formalit. Parkovat lze přímo v prostorách firmy, což vyřeší bezpečí při nakládce i vykládce. A ještě něco – otevřeno mají NONSTOP. Žádná nečekaná situace vás tedy nezaskočí.

Jak funguje autopůjčovna na Letišti Václava Havla
Jak funguje autopůjčovna na Letišti Václava Havla
Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *