Pokud máte doma automobil, který již dosloužil, nebo vám je trnem v oku vrak, který stojí již nějakou dobu na zahradě, není nic jednoduššího než se obrátit na výkup vraků. Jednoduše se tak můžete zbavit nechtěného vozu, a přitom získat i nějakou tu korunu. K tomu však budete potřebovat splnit veškeré náležitosti, bez kterých není možné vůz vykoupit.

Před objednávkou výkupu si připravte všechny dokumenty

Jestli máte doma nepojízdné nebo havarované vozidlo, může vám i přesto posloužit. Konkrétně si můžete nechat zaplatit za náhradní díly, které si rád převezme výkup vraků. Ten běžně vykupuje nejen osobní automobily, ale i nákladní vozidla, kterých se tímto způsobem můžete jednou provždy zbavit.

Ještě předtím, než si objednáte výkup vozidel, měli byste si připravit veškeré potřebné dokumenty. Ty se odvíjí zejména od toho, u jaké firmy si výkup objednáte – některé totiž nabízí i zrušení registrace vozidla. Tu nabízí i firma likvidace Vojkov, u které si jako majitel vozidla vystačíte s občanským průkazem a velkým technickým průkazem vozidla. V případě, že nejste majitelem, bude nutná i plná moc k likvidaci vozidla, kterou firmě předložíte.

Přečtěte si:   Upečte si čaj

Do výkupu můžete nabídnout i běžný katalyzátor

Likvidace vozidla probíhá zpravidla velmi rychle a můžete ji mít za sebou již během pár dní. V první řadě je nutné se s firmou dohodnout na schůzce, kde zástupce prohlédne vůz, dohodne se s vámi na ceně a v případě zájmu vám částku vyplatí.

Následně si vůz převezme a v případě zájmu vám nabídne i odhlášení automobilu z registru zcela zdarma. Pokud nemáte celé vozidlo, ale pouze katalyzátor, můžete nabídnout do výkupu i ten. Běžný výkup katalyzátorů nabízí i již zmíněná firma, která vám za něj nabídne nejlepší cenu – její výhodou je totiž fakt, že spolupracuje přímo se zpracovateli.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *