Fitness Band Fitness Tracker  - PillyNG / Pixabay

Nosit si své malé velitelské centrum stále s sebou, a to konkrétně na zápěstí, je dnes velmi v módě. Ale  i když mnohým z nás připadají chytré hodinky spíše jako póza než jako skutečně výkonný pomocník, nenechte se mýlit. Je tomu přesně naopak, stačí si jen vybrat ty, které dokonale sednou k vašemu životnímu tempu  a stylu.

Možná to na první pohled tak nevypadá, ale opravdu nejsou chytré hodinky jako chytré hodinky. Mohou se totiž navzájem lišit v celé řadě funkcí a dost možná tak u nich nenajdete tu, již právě potřebujete. V zásadě je lze rozdělit do dvou hlavních skupin:

  • chytré hodinky určené pro milovníky gadgetů
  • a chytré hodinky určené pro milovníky sportu.

Vše pro milovníky moderních technologií

Nejprve si tedy rozmyslete, co od svých nových hodinek vlastně chcete. Pokud vám jde  především o to, mít přehled o tom, co se děje okolo vás (sledujete oznámení ze sociálních sítí a snažíte se být neustále dostupní přes hovory i SMS), mohou vás chytré hodinky právě na tyto události upozornit.

Přečtěte si:   Proč je přeprava těžkých strojů klíčová pro průmysl

Zároveň  s nimi můžete na dálku spravovat celou řadu funkcí ve svém smartphonu – například knihovnu médií. Případně vám zvládnou poskytnou i dostatečně velké úložiště třeba pro nahrávání hudby. To vše vás ušetří mnohdy obtížné manipulace s telefonem například venku v mrazu.

Když si vezmete hodinky jako společníka na sport

Trochu jinou představu o svém každodenním společníkovi mají však obvykle sportovci. I když se jim výše vyjmenované výhody a vychytávky jednoznačně líbí, přece jen by ocenili ještě něco víc. Dnes už na trhu existují hodinky, které vám.

  • Změří tepovou frekvenci,
  • ukážou průměrnou rychlost,
  • nahrají mapy tras,
  • umožní vám nastavení vlastní trasy
  • nebo vám budou sledovat a počítat tréninkové intervaly.

A kde si vybrat ty, které budou mít vše, co od nich požadujete? Značkové náramkové hodinky a chytré hodinky pořídíte v e-shopu Hodinkovna.cz

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *