Boots Hiking Boots Work Boots  - pen_ash / Pixabay

Požadujete od pracovní obuvi, aby byla nejen kvalitní a odolná, ale také maximálně pohodlná, a navíc hezká na pohled? I na to výrobci pracovní obuvi myslí a obohacují trh o obuv se sportovním vzhledem, která zaručuje nejen ochranu před úrazy, ale vyplňuje také požadavky na komfort a design.

Vybrali jsme pro vás 10 tipů na obuv předních světových výrobců, která vám jistě padne do oka. Zakoupit ji můžete zde.

10 tipů na kvalitní pracovní obuv

Už nemusíte dlouho prohledávat internet, abyste našli pracovní boty, které vyplní všechny výše uvedené požadavky. Stačí se podívat na našich deset tipů.

Pokud byste chtěli obuv doplnit i stylovými montérkami, podívejte se na naše tipy na stylové pracovní montérky.

LYNX ANKLE

Bezpečnostní kotníková obuv LYNX ANKLE se může pochlubit kompozitní tužinkou a stélkou odolnou propíchnutí. Navíc má voděodolný svršek vyrobený z kvalitní kůže a antistatickou a protiskluzovou gumovou podrážku rezistentní olejům.

Cena: lehce přes 2 500 Kč

STRIDE

Pracovní bezpečnostní ESD polobotky STRIDE s hliníkovou nemagnetickou tužinkou jen těžko rozeznáte od klasické sportovní obuvi. Tyto boty navíc vynikají stélkou odolnou proti propíchnutí, gumovou podrážkou s Air Tubeless Systémem pro zvýšení komfortu při chůzi a pěkným svrškem z mikrovlákna.

Cena: necelé 3 000 Kč

WUJA

Výrobci pracovní obuvi myslí také na ženy a přinášejí pracovní kotníkovou obuv WUJA dostupnou v atraktivním fialovém a zeleném provedení. Vršek bot je vyrobený z textilních materiálů a boty jsou opatřeny pryžovou podrážkou.

Cena: lehce nad 1 500 Kč

COACH LOW

Pracovní obuv COACH LOW je vybavena kompozitní tužinkou, kevlarovou stélkou odolnou propíchnutí, podrážkou z měkkého a odolného materiálu Phylon kombinující gumu a svršek z kůže a prodyšné síťoviny. Obuv je navíc odolná proti uklouznutí.

Cena: ani ne 1 400 Kč

WENDRON

Také bezpečnostní polobotky WENDRON s PU podrážkou vynikají sportovním vzhledem. Navíc jsou opatřeny kevlarovou stélkou odolnou proti propíchnutí a kompozitní tužinkou. Boty mají textilní svršek a podšívku.

Cena: okolo 1 000 K

OHIO

Pracovní softshellová obuv OHIO, která je vhodná na lehké outdoorové aktivity i klasické nošení, má anatomicky tvarovanou stélku z lehčené polyuretanové pěny potažené textilií MESH a podšívku z laminátové prodyšné textilie MESH. Podešev bot je olejivzdorná, protiskluzová a antistatická.

Cena: lehce přes 2 000 Kč

EVE

Bezpečnostní dámská pracovní obuv EVE má nekovovou tužinku a disponuje aramidovou stélkou odolnou proti propíchnutí. Podešev je vyroben z kombinace PU/guma a svršek je z voděodolné kůže nubuk.

Cena: mírně nad 2 300 Kč

JUMPER

Pracovní obuv JUMPER vás potěší gumovou podešví s praktickým Air Turbuless Systemem a také stélkou odolnou proti propíchnutí. Svršek bot je vyrobený z perforovaného mikrovlákna.

Cena: pod 3 000 Kč

OXFORD

Hledáte elegantní pracovní obuv? Právě jste ji našli v pracovní obuvi OXFORD. Tyto bezpečnostní manažerské polobotky mají kompozitní tužinku a stélku odolnou proti propíchnutí. Jejich PU podrážka je navíc také rezistentní proti olejům a pyšní se vysokou odolností proti uklouznutí.

Cena: mírně nad 2500 Kč

OTTAWA

Vysoce prodyšná trekingová kožená obuv OTTAWA má podšívku z laminované prodyšné textilie Mesh a anatomicky tvarovanou stélku z lehčené polyuretanové pěny.

Cena: přibližně 1 200 Kč

TIP: Další užitečné tipy na ochranné pracovní pomůcky naleznete na webu Obuv do práce.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *