Store Stacks Shelves Stock  - tianya1223 / Pixabay

Dostatek skladovací prostor je pro mnoho společností a firem tím nejpalčivějším problémem, který je třeba řešit. A protože paleta volných nemovitostí i míst okolo nás není nekonečná, musíme hledat jiné možnosti, jak dosáhnout kýženého výsledku.

Efektivním řešením může být tzv. bezuličkové skladování. O co vlastně jde a jak celý systém vypadá v praxi? Zjistěte to a pozvěte pokrok i do svého skladu.

Stejná podlahová plocha – více místa k uložení věcí

Nezáleží na tom, jestli vlastníte klasický nebo konsignační sklad. Regály a regálové systémy Shuttle od společnosti RadioShuttle se hodí pro všechny možnosti. Přinášejí revoluci ve skladování jednoduše tak, že zaplní téměř celou plochu vašeho skladu. Skladovací regály už totiž nemusí být nutně přístupné ze všech stran, ale stačí jim jedna jediná.

A jak je to možné? Do jednotlivých regálů, jež jsou umístěny těsně vedle sebe a bez hluchých míst, se totiž bez potíží dostane specializovaná manipulační technika. Ta vám požadovanou paletu podá dvakrát rychleji, než kdybyste si pro ni museli přijet s vysokozdvižným vozíkem. A nedělá jí problém ani reorganizace palet na jiné místo, kupříkladu blíže k ploše nakládky.

Přečtěte si:   Jako majitelé firmy a OSVČ nemusíte utrácet desítky tisíc za sídlo. Jak na to?

Vhodná technika i pro extrémní podmínky

Další dobrá zpráva je, že nezáleží na tom, kam si své nové policové regály pořídíte. Jsou totiž vhodné i pro opravdu náročné podmínky skladování. Odolají tak -30 °C v mrazírnách i čtyřicítkám ve velkým halách.

Za vše ručí kvalitní švýcarská technologie a 30 let praxe a vývoje, jíž se může firma RadioShuttle pyšnit. A omezeni nejste ani velikostí palet. Systém si poradí i s takovými, které váží 1 800 kilogramů, což pro většinu běžného zboží bohatě stačí. Dnes pomáhá tato technologie více než 1 500 firmách po celém světě. Přidejte se k nim i vy. Více se dozvíte na stránkách Radioshuttle.cz. Spolehněte se na chytrou technologii jednou provždy.

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *